29 June 2017,
logo

Zomerspreekuur Innovatie

U heeft een vraag voor een expert op het gebied van patenten en octrooien, maar u wilt niet meteen een afspraak waarbij de teller gaat lopen? Bel dan naar het Zomerspreekuur Innovatie van octrooibureau Enelex Innovation.

In de zomermaanden biedt Enelex Innovation wekelijks een kosteloos telefonisch zomerspreekuur aan voor ondernemers in Delft met een vraag op het gebied van octrooien en innovatie.

Het Zomerspreekuur Innovatie wordt verzorgd door Patricia Ringeling, Europees octrooigemachtigde van octrooibureau Enelex Innovation, sinds 2006 in Delft gevestigd. Patricia heeft veel ervaring op het gebied van voeding, planten, gezondheid, cosmetica en milieu en vertegenwoordigt en adviseert al ruim 20 jaar ondernemers en bedrijven op octrooigebied.

U kunt op goed geluk bellen of vooraf reserveren via dit formulier. Tijdens het gratis spreekuur kunt u uw vraag voorleggen aan Patricia. Uw vertrouwelijk informatie wordt uiteraard ook vertrouwelijk behandeld.

Iedere ondernemer, toekomstig, net gestart of al jaren bezig, kan op het gratis zomerspreekuur terecht.

Op dinsdag 4 juli, 11 juli, 18 juli, 25 juli en 1 en 8 augustus van 12.30 -13.30 uur is het Zomerspreekuur Innovatie te bereiken op 015 2134059.

Blijf niet langer lopen met die vraag, bel gerust!

     

Copyright © 2017